Cel mai frumos cadou de ziua mea ♥️

 

Maria Ionescu Asociația Impreună pentru buzoieni

71% Complete
1,420 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
9
Donations

RO:

Sunt un om norocos pentru că, deși am crescut într-o familie cu posibilități limitate, părinții mei au dat tot ce au avut mai bun pentru mine. Știu că nu le-a fost deloc ușor și le sunt extrem de recunoscătoare pentru toate eforturile lor, pentru că datorită lor am ajuns adultul de astăzi.

Deși dureros, foarte mulți copii cresc însă în familii foarte sărace, în care nici măcar nevoia de a avea o locuință nu le este îndeplinită. Acesta este și cazul familiei Șerban, o familie cu 13 copii din Jud. Buzău, careia m-aș bucura să îi ofer prin gestul vostru inimos o șansă în plus la un viitor decent, un viitor fără una dintre cele mai mari griji, cea a locuinței. Banii strânși au ca scop amenajarea unei camere recent finalizate cu ajutorul Asociației Împreună pentru buzoieni (achiziție sobă și mobilier), dar cu puțin noroc și renovarea unui băi (țevi, scurgeri, fosă, toaletă, duș, chiuvetă, gresie, faianță, boiler).

Vă mulțumesc așadar pentru fiecare bănuț și pot să vă asigur că este cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi de ziua mea.

***

EN:

I am a lucky person because, although I grew in a humble family, my parents gave everything they could. I know it was not easy at all, so I am very grateful for their efforts, because due to them I am the today's adult.


Although painfull, many children are raised in very poor families, without a secure place to live or acces to education. This is also the case of Serban Family, a family with 13 children from Buzau. I will be glad to offer them through your kind gesture a chance for a decent future, a future without one of the biggest concerns, a secure home. The money raised for my birthday will be used to furnish a room (and with a bit of luck also a bathroom) recent made with the help of Asociația Împreună pentru buzoieni.

Thank you for every penny and I can assure you it's the best present I can receive for my birthday!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Împreună pentru buzoieni este un ONG ce activează în domeniul social și are ca obiective ajutorarea familiilor cu posibilități financiare limitate prin îmbunătățirea nivelului de trai, dar și prin implicarea în educația copiilor ce provin din astfel de familii.

Proiectul "O cameră pentru copiii unei familii cu 13 membri" are ca obiectiv amenajarea unei camere și a unei băi pentru copiii familiei Șerban din comuna Vernești, județul Buzău.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donations

LMA :D
16 Feb 2019

Nicu

100 RON
La multi ani, Mada!
09 Feb 2019
100 RON
La multi ani, Maria! Felicitari pentru initiativa!
08 Feb 2019

Anonymous

100 RON
06 Feb 2019
10 RON
04 Feb 2019

Colegii de birou

360 RON
La mulți ani cu multe bucurii ție și celor din jurul tău. Să rămâi optimistă și veselă. Te îmbrățișăm cu drag.
01 Feb 2019

Missa

150 RON
31 Jan 2019
30 Jan 2019

Verii

250 RON
30 Jan 2019